Wednesday, October 17, 2007

Õpin sööma!

Mitte ei saa aru kuidas on võimalik keeleneediga süüa ilma, et see vastu hambaid käiks. Mul käib igatahes! Lootus on, et kui nädala pärast saan lühema vastu vahetada, siis ei käi üldse või vähemalt vähem, aga praegu on nõme küll... Aga paistetus hakkab taanduma - enam ei ole 20mm ;)
Nii lahe, nii lahe, nii lahe :P

Monday, June 11, 2007

Suvi südames?

Viimasel ajal on selle unega nagu ta on - üle 4h ööpäevas sellele lihtsalt aega ei jagu. Kes see ikka noorust maha magab, eksole ;) & kui hommikul on vaja KINDLASTI vara end üles saada & mul lisaks neljale äratusele + Karmeni helistamisele õnnestub ikka 2h kauem magada kui plaanitud, siis pole eeldatavalt tagajärjed just kõige paremad. Aga ei - koolis kirjutasin üle tunni aja mikrobioloogia viimast arvestust ning lõppkokkuvõttes on 5 AP-d juures ja esimene A ka sel semestril :)
Aga Tartu bussiliiklus on küll suvel suhteliselt kehvapoolne & seetõttu olingi sunnitud koolist jalgsi linna poole kõmpima. Ilm ilus, MP3 pleier pihus-klapid peas, astusin ma siis reipalt, endal totakas naeratus kogu aeg suul (no mina küll eriti hästi ei vaata kui mõni tänaval vastu tuleb ja muudkui muigab-naerab omaette... viide hullumeelsusele?). Kõndides avastasin ma jälle kui väga mulle Tartu meeldib. Eriti sellisel ajal. Super! Paraja suurusega linn, aegajalt satud mõne tuttavaga kokku, kõik on käe-jala ulatuses. Ja just siis kui ma sellele mõtlesin, jalutasin ma mööda India restoranist Taj Maj Hal (hmmm... kirjapilt hetkel vigane? lihtsamalt öelduna restoran Touch My Heart :P) ning vastu tuli mulle sama restorani India päritoluga peakokk, kellega ma hiljuti kokku olin puutunud põgusalt ning kellega peaaegu et leivad ühte kappi pannud, kuid kellele ma viimasel hetkel ära ütlesin (korterikaaslaseks tahtis tulla noh!). No vaatas siis Samu mind suhteliselt pika pilguga & siis mu totakas naeratus muutus vaikselt kahtlaseks ja sammud venisid pikemaks, et see piinlik hetk igavesti ei kestaks. Happens :)
Aga tõesti - nii super on kõik hetkel! Kaupsis mässasin Nordea panga kontori ustega & tellerid said ilmselt kõhutäie naerda (no pangu silt, et lükka-tõmba-löö-klaas-katki-vms), alla sõites jätsin ühe neiu julmalt liftiuste vahele jms.
Hiljem toidupoes hakkasin naerma, kui külmikust külmutatud maasikapaki võtsin. Kes Sonja juures oli, see teab ka miks!
Täna läks Armo USAsse. Parem oleks kui ta septembris tagasi tuleks, sest ometi ohverdasin ma reedel oma
super-hea-vajadusel-saan-vaadata-konspekti-arvestuse-ajal-istekoha talle, et ta saaks ise neid privileege kasutada ja vajalikud AP-d ikka kokku :) Eks siis pean seni Su pilti ainult vaatama :P Nt....... Yeah right, I am normal :P


Ei tea kuidas Tuulikil seal läheb? Varsti juba 2 nädalat seal. Pean ka peenikest plaani järgmine aasta minna võõrsile suvel.

Nädalavahetus läks ka korda kui meenutama hakata. Ja reedel on Gea sünnipäeva pidu, kuhu mul kutse +1 nagu allpool ka kirjas. On vabatahtlikke? ;)

Rohkem ei viitsigi kirjutada, peab anatoomiat hakkama õppima!

PS! Eile õpetasid tuvimamma och tuvipappa oma järeltulijale lendamist. Vaatamist väärt tegevus ;)

Sunday, June 10, 2007

Lilleline päev :)



Tore on linnas saada umbes 10 minutilise vahega tundmatutelt noormeestelt lilli. Esimene noormees pakkus peale lillede veel, et nad võiks sõbraga mulle & Geale ka näiteks päevituskreemi peale määrida. Mmm... nice! Next one please ;) & sealt tuligi järgmine noormees - seekord punase roosiga. Kergelt vindine ja ROCKi pudeliga nagu ta oli, tundis ta vastu huvi ka üsna pea saabuv rolleriga (mis võtab max kiiruseks 45km/h) politseinik ja arvas, et nad võiksid 2 sõbraga siiski Pirole liikuda. Ma arvasin sama. Lehe mille peale ta oma nime kritseldas, viskasin ma ka pärast ära.
Lilli on hea saada :) Vihje!

PS! Ma peaks õppima. Edeneb? VÄGA vaevaliselt.

Saturday, June 09, 2007

Oma isiklik tuvipoeg!

Seda, et tuvid minu rõdul sehkendavad, teadsin ma juba pikemat aega. Vedasid muudkui oksi ja tegid kusagile minu ja naabrite rõdu seina alla (seal tühimik) pesa. Täna kui koristasin tuvide järgi (huh!) märkasin, et mulle vaatab otsa üks lind. Tunduvalt pisem kui tavaline tuvi. I just got a baby ;) Natukese aja pärast sai tal villand ja ronis põranda alla - selle peale ma ei tulnudki, et kui rõdule on lauad maha pandud, siis nad teevad pesa nende laudade ja põranda alla. Igatahes... armas :)

Friday, June 08, 2007

kutse :)

Kutseid on alati meeldiv saada. Eriti kui nende esitlus ja sõnastus tulevad südamest. Seetõttu on Gea kutse, mis minu meilikasti paar päeva tagasi potsatas, üks paremaid:
Tere Kirsika.
hoolimata sellest et mehed on idioodid, oled kutsutud koos kaaslasega.
Gea

Vahva või mis? :)